Find en Energihåndværker, klimaentreprenør eller BedreBolig rådgiver

Energihåndværker:

Både en energihåndværker og en Bedre Bolig rådgiver har begge fokus på energibesparelsesmuligheder i privat boliger.

En energihåndværker kan hjælpe dig med at få udført kvalitetsmæssigt gode energibesparende løsninger din bolig typisk på baggrund af et energitjek af din bolig. En energihåndværker har fokus på besparelsesmuligheder i hele bygningen og inddrager tværfaglige fagkompetencer fra sit netværk efter dine ønsker. En energihåndværker er mester eller formand i et håndværkerfirma og kan være uddannet elektriker, tømrer, vvs med en efteruddannelse i energi, salg og forretningsudvikling i Grøn Erhvervsvækst regi. Nogle energihåndværkere er også uddannede BedreBolig rådgivere, se Håndværkerlisten herunder.

BedreBolig rådgiver:

BoBedre raadgiver

Både en energihåndværker og en Bedre Bolig rådgiver har begge fokus på energibesparelsesmuligheder i privat boliger.

En BedreBolig rådgiver kan lave en samlet og helhedsorienteret BedreBolig plan for dit hus, hvor besparelsesmuligheder gennemgås efter dine ønsker og behov. En BedreBolig plan indeholder en gennemgang af husets energidata, energibesparelsesmuligheder, andre ønsker til ombygning, budget og gode råd til spare på energien. En Bedre Bolig plan er for dig, som ønsker et gennemregnet beslutningsgrundlag og en faglig kvalitet i rådgivning, løsning og dokumentation samt et budget at have med i pengeinstitut til belåning. En Bedre Bolig rådgiver kan også fungere som bygherrerådgiver i forbindelse med gennemførelse af dit renoveringsprojekt. En Bedre Bolig rådgiver har foruden at have bestået Energistyrelsens BedreBolig uddannelse også typisk en uddannelse som arkitekt, ingeniør, energikonsulent eller energihåndværker/energivejleder. Du finde alle BedreBolig rådgivere på www.bedrebolig.dk du kan også finde BedreBolig rådgivere blandt energihåndværkerne på Håndværkerlisten herunder.

Bjerndrup VVS
6 år siden
Passiv medlem ved Grøn Erhvervsvækst
Ja
Håndværker/entreprenør
Anderup Skovvej 66, 6070 Christiansfeld
Peter Hansen
74568548
...
Energihåndværker, VVS
Bjerndrup VVS

Bjerndrup VVS er et VVS firma bestående af 2 svende, mester samt en voksenlærling. Firmaet startede op i januar 2006 som enmandsfirma af Peter Hansen, der startede i branchen i 1986. Firmaet beskæftiger sig med alle typer for VVS-opgaver lige fra reparation af vandhaner til nybyggeri for private og erhverv. Endvidere udføres der gasservice for private og boligforeninger. Udskiftning af oliekedler til jordvarmeanlæg udgør en stigende del af omsætningen.