I dag er det muligt at renovere sit hus, så CO2-udledningen nærmer sig nul, men kun de færreste boligejere, ejer- og boligforeninger får det gjort. Det kan være svært at overskue mulighederne: Hvor omfattende er det? Hvor store er fordelene? Hvordan kan det finansieres? Det kan også være svært at finde den virksomhed, som giver overblikket, leverer hele løsningen og tager ansvar for, at boligen realiserer den ønskede energibesparelse.

Med nedenstående pakkeløsninger, beregningsark og kunderejse har du som energivejleder eller BedreBolig-rådgiver mulighed for at klæde kunden på med ikke-teknisk sprog og oversigter over mulighederne og det samlede udbytte ved investeringen.

Pakkeløsningerne er udarbejdet af EU-projektet REFURB, som består af et konsortium af 13 partnere og mange samarbejdspartnere på tværs af EU, hvor de danske partnere tæller CLEAN, ProjectZero og Aalborg Universitet. Partnere fra Belgien, Holland, Tyskland, Slovenien og Estland er repræsenteret i konsortiet. Ambitionen er op til 50-80 % reduktion af energiforbruget.

 

Vælg den pakke der passer dig

Med relativt få oplysninger om kundens bolig kan du med nedenstående pakker nemt og overskueligt give et tilbud på hele energirenoveringen:

(Tryk på billede for fuld størrelse)
pakkeløsninger refurb

                              Unge familier                                                             Ældre par
Unge familier   Empty nesters

 

Se beregnsark for pakker uden fjernvarme.

Se beregnsark for pakker med fjernvarme.

 

11 trin fra start til slut

Som energirådgiver udfører du energitjek og lægger en plan sammen med kunden for energirenovering af kundens hjem. Planen tager hensyn til kundens behov og muligheder.

(Tryk på billede for fuld størrelse)
refurb kunderejsen 1