Klimaentreprenør

Klimaentreprenøruddannelsen 2018 er afsluttet og holdet blev færdiguddannede d. 27 november. Der arbejdes på at udbyde uddannelsen i andet regi - følg med på vores Facebookside.

 

INFORMATION om Klimaentreprenøruddannelsen 2018:


Klik på billedet og læs brochuren                                                 

Bliv Klimaentreprenør

Grundejere søger i stigende grad information på nettet om muligheder for sikre sit hus mod de stigende regnvandsmængder gennem skybrudssikring og håndtering af regnvand på egen grund. Grundejere søger også information om håndværkere og entreprenører, som kan vejlede og hjælpe med ansøgninger og den praktiske udførelse. Det giver derfor stor mening for små og mellemstore entreprenørvirksomheder, anlægsgartnere og kloakmestre at være tilstede på Facebook – der hvor kunderne er.


Uddannelsen er bygget op med en vekselvirkning mellem praktisk design af klimatilpasningsløsninger for private (4 dage) og brug af Facebook/sociale medier (2 dage - VALGFRIT). 

Uddannelsen er på anbefaling fra klimaentreprenører udvidet med et ekstra klimamodul i forhold til tidligere forløb, samt hele dage med frokost for at give mulighed for netværk og samarbejde mellem forskellige faggrupper. Med viden om praktisk design af både klimatilpasningsløsninger, skybrudssikring og brug af facebook får du mulighed for at skabe opmærksom omkring dit nye forretningsområde og kvalifikationer som klimaentreprenør.
Vi anbefaler, at du som virksomhed deltager i både klima- og SoMe-modulerne, da de lægger op til de efterfølgende klimaevents. Forudsætningen for et kursusbevis som henholdsvis Klimaentreprenør eller Klimaentreprenør med SoMe, er, at du deltager i min. 3 ud af 4 dage på klimamodulene eller samlet 5 ud af 6 dage.

(Tryk for fuld størrelse)
Bliv klimaentrep modulplan 2018

Hvad siger tidligere uddannede klimaentreprenører?

"Vi var 3 mand fra firmaet der tog klimaentreprenøruddannelsen – en hel del vidste vi i forvejen, men det var rigtig godt at netværke med andre entreprenører og dygtige undervisere. Sammensætningen på kurserne hvor der både er anlægsgartnere, kloakmestre, bestillere og bygherrer giver en god dynamik og erfaringsudveksling."
- Thøger Oxholm Jensen, Oxholm ApS

 "Uddannelsen har været relevant, og jeg vil anbefale andre også at tage uddannelsen, få bygget oven på det, man ved i forvejen, og så få snakket mellem de to brancher, kloakmestrene og anlægsgartnerne."
- Kåre Noer, FORSTAS

"Vi har fået meget mere at vide om, hvordan man laver anlæggene - noget vidste vi i forvejen, fordi vi er kloakmestre - men på uddannelsen har vi fået mere myndighedskendskab og haft mulighed for at sparre med kollegaer i samme branche, så vi kan hjælpe hinanden."
- Jakob Larsen, Dalby ApS

"Det har været lærerigt. Vi ved alle sammen, at der kommer store mængder regn, og det vi tager med fra uddannelsen er, at vi lærer, hvordan vi kan håndtere det."
- Marck Johansen Schmidt, PL Anlæg

 

Læs, hvordan Jens Christian Latter ændrede sin tankegang efter kurset HER

Se Diplomoverrækkelse fra Klimaentreprenøruddannelsen 2017.


I tilfælde af spørgsmål til Klimaentreprenøruddannelsen er du velkommen til at kontakte:
Projektchef Lotte Lindgaard Andersen, +45 2422 9228 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.